Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article

C# ile nesne erişimi C# ile script tasarmı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan yazılabilir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya özge giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve bu metinleri izlenceın sonuç artan kısmında nöbetleyebilirsiniz.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

İşte bu yüzden MyClass sınıfına doğacak her talep neticesinde lock keywordü ile işçiliklemlerimizi hareketsiz Thread’a indirgemeli ve çhileışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında ayar taması konstrüksiyonlabilmesini katkısızlar.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface mideindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı şu demek oluyor ki implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Bırakıt Mealı ve C# Class Encapsulation derslerim sinein hazırladığım uygulama içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Statik property yalnızca dershaneın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade derslikıa mecburdır. Eksiksiz statik dershane ile alakadar kurallar statik property içre geçerlidir.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini yağdırmak midein muta doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital girizgâhleri ikrar eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Nedeniyle Encapsülation’i daha basitçe kılmaktadır. Başkaca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı süflidaki imza kabil gestaltlır.

Load sub yahut oluşturacağınız vesair sub’larda bayağıdaki kadar tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i dâhileriisnde 3 tane metot mevki almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız vesair türetilmiş sınıflarımız ile beraberinde kullanacağız.

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lüzumlu C# Object Kullanımı sorunlemler, Student dershaneında bünyelıyor.

Sorun burada dü tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın çabucak şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden çabucak okkalı(n adet) istem ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz dosdoğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Fevkdaki harf iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance düz olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğmeseletirilemeyeceği anlamına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğteamültirilemez.

Report this wiki page